Rust in je hoofd

Wandelen in de natuur heeft namelijk een positief effect op zowel je fysieke als mentale gezondheid. Het verbetert je stemming en geeft je meer energie & meer energie, verbetert je stemming!

Mindful wandelen is een vorm van mediteren waarbij je het wandelen gebruikt als een manier om in het hier en nu te zijn en je aandacht te richten op het moment. Je brengt je aandacht naar je lichaam, je ademhaling en de omgeving terwijl je rustig wandelt. Merk onderweg de geluiden van de natuur op, de kleuren om je heen & de geuren in de lucht.

Als je goed kijkt kun je elke dag iets moois zien, neem de tijd om van simpele dingen in het leven te genieten!

Wandelen in de natuur

We wandelen samen richting het Bakkerpad, waar zich het natuurgebied de Dommeldal bevindt. Dit is een moerasgebied waar we onderweg vergezeld worden door onder andere de Schotse Hooglander, een bijzonder rustig en zelfredzaam dier.

Naast deze prachtige verschijning bevinden zich ook Bevers die hun dammen bouwen in de Dommel. Wist je dat Bevers hun huizen bouwen met meerdere uitgangen, zodat hij nooit vast komt te zitten en altijd een uitweg heeft. “Bever kracht” stimuleert ons om ideeën te verwezenlijken en dat samen met anderen te doen.

Wat zeggen mijn klanten?

Edo Van Rossum
Edo Van Rossum
3 Februari 2024
Gisteren weer helemaal relaxed tijdens de massage van Kim. Precies wat ik momenteel nodig heb.
Marie-Louise Garsia
Marie-Louise Garsia
1 Februari 2024
Fantastische massage gehad bij Kim. Super ontspannen en een mooie salon. Echte aanrader!
Imke Evers
Imke Evers
12 Oktober 2023
Kim weet altijd precies wat je nodig hebt en is ontzettend goed in haar werk. Kijk er elke keer weer naar uit om een massage te boeken bij haar. Absoluut een aanrader!
Jill
Jill
16 September 2023
Geweldige massage samen met een rustgevende sfeer. Ik voel me altijd heel erg uitgerust als ik van Kim terug ben en kan nu al niet wachten op de volgende afspraak!
sjoerd van der Horst
sjoerd van der Horst
11 April 2023
Deze massagesalon is een 'hidden gem'. Ik ben zeer blij dat ik hier ben uitgekomen. Kim zet een fijne sfeer neer met licht, geluid en aandacht. Haar massages raken altijd de kern van wat ik nodig heb om weer lekker in mijn vel te zitten. De massages zijn prettig, rustgevend en met gevoel.
Kimberley Klokgieters
Kimberley Klokgieters
10 Juni 2022
Je komt in een sfeervolle en stille salon terecht met mooi gedimd licht waardoor je al rustig wordt. Kim is een professionele masseuse, die erg fijn kan masseren en aanvoelt wat je op dat moment nodig hebt.
Frank Van Der Heijden
Frank Van Der Heijden
15 December 2021
Hele fijne massages gehad. Ze weet goed wat ze doet en het is een mooie en fijne salon om in te zijn.
Bea Diebels
Bea Diebels
22 September 2021
Heerlijke massage mogen ontvangen voor herhaling vatbaar. Kim is super lieve vrouw die weet waar ze mee bezig is en wat ze doet en daar is ze super goed in. Echt een aanrader!
Marian Van den Brand
Marian Van den Brand
17 Augustus 2021
Hele fijne massages, ze weet wat ze doet,hele mooie rustgevende salon, en Kim is een hele lieve persoonlijkheid. Groetjes Marian
Eric G
Eric G
6 Augustus 2021
Super enthusiast lieve vrouw, weet goed waar ze mee bezig is. Gouden handen, ik ga vaak na haar terug. Mooi salon achter in haar tuin, veel privilege.

Samen wandelen?

Neem contact op!

Ben jij zelfredzaam zoals de Schotse Hooglander of samenredzaam zoals de Bever? Wil je graag wat ondersteuning ervaren in jouw ideeën, dan ga ik graag samen al wandelend met je op pad!