Ga voor meer rust!

Edelstenen

Ik geloof in de energetische eigenschappen van edelstenen & mineralen, deze vind je dan ook op verschillende plekken bij mij in de praktijk terug. Zelf draag ik ze ook geregeld bij me tijdens momenten dat ik ze ‘nodig’ heb. Zijn er momenten in jouw leven waarbij je wel een beetje ondersteuning kunt gebruiken? Ik denk graag met je mee!

Inzichtkaarten

Inzichtkaarten kunnen worden ingezet voor zelfreflectie en bewustwording. Ben je op zoek naar ‘antwoorden’ vanuit het universum of een andere benadering voor jouw vraagstuk, dan leg ik graag een kaart voor je! Ben je op dat moment bij mij in de praktijk, dan nodig ik je uit om zelf een kaart te trekken. Samen komen we tot inzichten!

Wandelingen

Tijdens het wandelen neem ik je mee in het bewust kijken, luisteren en voelen midden in de natuur! Ook is er ruimte om jezelf te uiten, ik luister of we hebben samen een gesprek. Alles mag er zijn, je hoeft het niet alleen te doen. Door te wandelen kun je even los komen van de dagelijkse stress en genieten van de verbondenheid met de natuur.

Je kunt al mindful een kopje thee drinken, ervaar de warmte van de kop in je handen en de geur die je tegemoet komt wanneer je een slok van je thee neemt.

Ben jij toe aan Mindfulness in je leven?

Stel jezelf de vraag wat jij nodig hebt en zorg ervoor dat je dit ontvangt.

Vind je het fijn om hierin ondersteuning te krijgen en te ontdekken welke manier van mindfulness in jouw leven past? Samen kijken we naar wat jij op dat moment nodig hebt!

Wat zeggen mijn klanten?

Edo Van Rossum
Edo Van Rossum
3 Februari 2024
Gisteren weer helemaal relaxed tijdens de massage van Kim. Precies wat ik momenteel nodig heb.
Marie-Louise Garsia
Marie-Louise Garsia
1 Februari 2024
Fantastische massage gehad bij Kim. Super ontspannen en een mooie salon. Echte aanrader!
Imke Evers
Imke Evers
12 Oktober 2023
Kim weet altijd precies wat je nodig hebt en is ontzettend goed in haar werk. Kijk er elke keer weer naar uit om een massage te boeken bij haar. Absoluut een aanrader!
Jill
Jill
16 September 2023
Geweldige massage samen met een rustgevende sfeer. Ik voel me altijd heel erg uitgerust als ik van Kim terug ben en kan nu al niet wachten op de volgende afspraak!
sjoerd van der Horst
sjoerd van der Horst
11 April 2023
Deze massagesalon is een 'hidden gem'. Ik ben zeer blij dat ik hier ben uitgekomen. Kim zet een fijne sfeer neer met licht, geluid en aandacht. Haar massages raken altijd de kern van wat ik nodig heb om weer lekker in mijn vel te zitten. De massages zijn prettig, rustgevend en met gevoel.
Kimberley Klokgieters
Kimberley Klokgieters
10 Juni 2022
Je komt in een sfeervolle en stille salon terecht met mooi gedimd licht waardoor je al rustig wordt. Kim is een professionele masseuse, die erg fijn kan masseren en aanvoelt wat je op dat moment nodig hebt.
Frank Van Der Heijden
Frank Van Der Heijden
15 December 2021
Hele fijne massages gehad. Ze weet goed wat ze doet en het is een mooie en fijne salon om in te zijn.
Bea Diebels
Bea Diebels
22 September 2021
Heerlijke massage mogen ontvangen voor herhaling vatbaar. Kim is super lieve vrouw die weet waar ze mee bezig is en wat ze doet en daar is ze super goed in. Echt een aanrader!
Marian Van den Brand
Marian Van den Brand
17 Augustus 2021
Hele fijne massages, ze weet wat ze doet,hele mooie rustgevende salon, en Kim is een hele lieve persoonlijkheid. Groetjes Marian
Eric G
Eric G
6 Augustus 2021
Super enthusiast lieve vrouw, weet goed waar ze mee bezig is. Gouden handen, ik ga vaak na haar terug. Mooi salon achter in haar tuin, veel privilege.

Kennis maken?

Neem contact op!

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en wie ik ben? Neem dan even contact met me op. Ik neem graag de tijd voor je!