Welke massage past bij jou?

Ontspanning

Ontspanningsmassage is een massagevorm die gericht is op het verminderen van stress en het bevorderen van ontspanning en welzijn, zowel voor lichaam als geest. Tijdens deze massage wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk etherische oliën. Door warmte, licht en geluid wordt er een ontspannen sfeer gecreëerd in de ruimte.

Cupping

Tijdens een cupping massage richt ik mij op jouw emotionele welzijn en heffen we eventuele blokkades op. Het is een stevige vorm van masseren waarbij gebruik wordt gemaakt van cups en etherische olie. Door regelmatig cuppen krijg je een stevigere huid. Hierdoor is deze massagevorm ook geschikt voor het behandelen van cellulitis.

Stoelmassages

Een stoelmassage is een snelle en effectieve manier om ontspanning te bieden. Hierbij richt ik mij op de spierspanning in nek, schouders, rug en armen. Deze massage wordt gegeven op een daarvoor speciaal ontworpen massagestoel. Ideaal om in te zetten op kantoor of tijdens een evenement. Dit draagt bij aan een betere houding!

Luister naar je lichaam, het geeft je veel meer signalen dan je denkt. Negeer ze niet!

Waarom een massage?

Of je nu regelmatig last hebt van spanning of gewoon op zoek bent naar een manier om te ontspannen en jezelf te verwennen, een ontspanningsmassage of cupping massage kan een effectieve en aangename manier zijn om dat te bereiken.

  • Door de endorfine in je lichaam voel jij je gelukkig.

  • Soepelere spieren zorgen voor minder spanning.

  • Verbeter je immuunsysteem en krijg meer energie!

Verschillende type massages:

Hoofd en hals

Schouders en rug

Voeten

Wat zeggen mijn klanten?

Edo Van Rossum
Edo Van Rossum
3 Februari 2024
Gisteren weer helemaal relaxed tijdens de massage van Kim. Precies wat ik momenteel nodig heb.
Marie-Louise Garsia
Marie-Louise Garsia
1 Februari 2024
Fantastische massage gehad bij Kim. Super ontspannen en een mooie salon. Echte aanrader!
Imke Evers
Imke Evers
12 Oktober 2023
Kim weet altijd precies wat je nodig hebt en is ontzettend goed in haar werk. Kijk er elke keer weer naar uit om een massage te boeken bij haar. Absoluut een aanrader!
Jill
Jill
16 September 2023
Geweldige massage samen met een rustgevende sfeer. Ik voel me altijd heel erg uitgerust als ik van Kim terug ben en kan nu al niet wachten op de volgende afspraak!
sjoerd van der Horst
sjoerd van der Horst
11 April 2023
Deze massagesalon is een 'hidden gem'. Ik ben zeer blij dat ik hier ben uitgekomen. Kim zet een fijne sfeer neer met licht, geluid en aandacht. Haar massages raken altijd de kern van wat ik nodig heb om weer lekker in mijn vel te zitten. De massages zijn prettig, rustgevend en met gevoel.
Kimberley Klokgieters
Kimberley Klokgieters
10 Juni 2022
Je komt in een sfeervolle en stille salon terecht met mooi gedimd licht waardoor je al rustig wordt. Kim is een professionele masseuse, die erg fijn kan masseren en aanvoelt wat je op dat moment nodig hebt.
Frank Van Der Heijden
Frank Van Der Heijden
15 December 2021
Hele fijne massages gehad. Ze weet goed wat ze doet en het is een mooie en fijne salon om in te zijn.
Bea Diebels
Bea Diebels
22 September 2021
Heerlijke massage mogen ontvangen voor herhaling vatbaar. Kim is super lieve vrouw die weet waar ze mee bezig is en wat ze doet en daar is ze super goed in. Echt een aanrader!
Marian Van den Brand
Marian Van den Brand
17 Augustus 2021
Hele fijne massages, ze weet wat ze doet,hele mooie rustgevende salon, en Kim is een hele lieve persoonlijkheid. Groetjes Marian
Eric G
Eric G
6 Augustus 2021
Super enthusiast lieve vrouw, weet goed waar ze mee bezig is. Gouden handen, ik ga vaak na haar terug. Mooi salon achter in haar tuin, veel privilege.

Kennis maken?

Neem contact op!

Ben je benieuwd welke massagevorm bij jou past of vind je het fijn om te weten wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met me op.